Membina Dapur Idaman Sejak 1996

Polisi Privasi

Dasar Privasi Total Kitchen Marketing

1. Maklumat yang Kami Kumpul Kami mungkin mengumpul maklumat pengenalan peribadi (seperti nama, alamat e-mel dan nombor telefon) daripada pengguna apabila mereka melawat tapak web kami, mengisi borang, atau berkaitan dengan aktiviti atau perkhidmatan lain yang kami sediakan di tapak kami.

2. Penggunaan Maklumat Dikumpul Total Kitchen Marketing mengumpul dan menggunakan maklumat peribadi anda untuk mengendalikan dan menambah baik tapaknya serta menyampaikan perkhidmatan yang anda minta. Kami juga mungkin menggunakan maklumat pengenalan peribadi anda untuk memberitahu anda tentang produk atau perkhidmatan lain yang tersedia daripada Total Kitchen Marketing.

3. Perlindungan Maklumat Anda Kami menerima pakai amalan pengumpulan, penyimpanan dan pemprosesan data yang sesuai serta langkah keselamatan untuk melindungi daripada akses, pengubahan, pendedahan atau pemusnahan maklumat peribadi anda, maklumat transaksi dan data yang disimpan di tapak kami yang tidak dibenarkan.

4. Berkongsi Maklumat Peribadi Anda Kami tidak menjual, berdagang, atau menyewakan maklumat pengenalan peribadi pengguna kepada orang lain. Kami mungkin berkongsi maklumat demografi agregat generik yang tidak dipautkan kepada sebarang maklumat pengenalan peribadi berkenaan pelawat dan pengguna dengan rakan kongsi perniagaan kami, ahli gabungan yang dipercayai dan pengiklan.

5. Perubahan kepada Dasar Privasi Ini Total Kitchen Marketing mempunyai budi bicara untuk mengemas kini dasar privasi ini pada bila-bila masa. Apabila kami melakukannya, kami akan menyiarkan pemberitahuan pada halaman utama tapak kami. Kami menggalakkan pengguna untuk kerap menyemak halaman ini untuk sebarang perubahan untuk kekal dimaklumkan tentang cara kami membantu melindungi maklumat peribadi yang kami kumpulkan.

6. Menghubungi Kami Jika anda mempunyai sebarang soalan tentang Dasar Privasi ini, amalan tapak ini, atau urusan anda dengan tapak ini, sila hubungi kami di [e-mel syarikat].

× Chat with us on Whatsapp